SDR-SC SE általános szerződési, használati feltételei, az egyesület gárdonyi (Surfcamping) létesítményében

Az egyesület tagjai és pártoló tagjai, a továbbiakban együttesen "tagok" a nap 24 órájában jogosultak használni a Surfcamping területét parkolási és vízi sportolási célokra. Ennek két alapvető feltétele:

Ingyenes regisztráció, egyben belépési nyilatkozat a www.surfcamping.hu weboldalon.

Ezzel a leendő tag kijelenti, hogy az SDR-SC SE Alapszabálya és házirendje rendelkezéseit magára nézve kötelezően elfogadja, kötelezettséget vállal az egyesületi célok megvalósítása érdekében történő együttműködésre és a tagdíj megfizetésére. Egyúttal a leendő tag hozzájárul, hogy az Egyesület az alábbi adatait tagnyilvántartás céljából, a működéshez szükséges mértékben kezelje (név, lakcím, tel.szám, e-mail cím). A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek át nem adjuk.
Továbbá ezúton elfogadja a felelősségvállalási nyilatkozatot.

A tagdíj megfizetése.

Határideje naptári év első igénybevételekor, de legkésőbb adott év április 30-ig szükséges.
A fentiek teljesülése esetén a tag teljes értékűen használhatja adott létesítményt a következők szerint:
Jogok és jogosultságok, használati feltételek, felelősségvállalás:

Tagként kedvezményes jegyen jogosult vagyok vendég, családtag, sportoló beengedésére. Mindezt köteles vagyok érkezés előtt, szezonban a recepción, szezonon kívül a 06704552090 vagy a 06706230462-es telefonszámon, a rendszáma és a plusz fő megadásával egy sms-ben bejelenteni.

Ingyenesen jogosult vagyok a szomszéd Sirály strand használatára.

Tagként 20% kedvezményre jogosult vagyok a létesítmény kempingszolgáltatásiból.

Tudomásul veszem, hogy az adott partszakasz kamerával megfigyelt, egyben hozzájárulok, hogy rólam felvétel készüljön.

Tudomásul veszem, hogy a létesítmény területén mindenki saját felelősségére tartózkodik, és vállalom az általam, gyermekeim vagy a felügyeletem alá tartozó személyek által okozott mindennemű kárért, továbbá személyi sérülésért, balesetért a felelősséget, amit akár magamnak, akár üzemeltetőnek, akár harmadik személynek okozok.

Tudomásul veszem, hogy üzemeltető csak a tárolóban tárolt sport felszerelések után, biztosítási szerződés szerint és erejéig tartozik kártérítési felelősséggel, melynek feltétele a surfcamping-surftároló lista tételes (deszka,vitorla,boom, szkeg) kitöltése, kiegészítve azok piaci értékével. Ezzel egyetemben köteles vagyok az eszközökről fényképet készíteni.

Köteles vagyok a vízparton kijelölt helyen parkolni.

Kötelese vagyok az általam használt sporteszköz lejáróját használni.

Kötelezettséget vállalok a kemping házirendjén túl a balesetek elkerülése érdekében a vízi sport bázison kihelyezett szabályok betartására.

Kijelentem, hogy a létesítményt és annak eszközeit kizárólag saját felellőségemre használom.  Továbbá, késedelem nélkül követem az üzemeltető vagy a személyzet által adott utasításokat.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy nincs olyan egészségügyi problémám, nem szenvedek olyan betegségben, amely az üzemeltető által biztosított tevékenységek és a létesítményben található eszközök használatában korlátozna vagy gátolna.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog vagy más tudatmódosító szer hatása alatt nem állok, az egészségügyi, fizikai és mentális állapotom az üzemeltető által biztosított tevékenységek és a létesítményben található eszközök használatát lehetővé teszik.

Tudomásul veszem, hogy a fentiek és a biztonsági szabályok be nem tartása a helyszínről való kitiltást vonhat maga után, a belépési tagdíj visszatérítésére irányuló jogosultság nélkül.

Ezúton elfogadom a fenti kötelezettségeket és a vele járó jogokat, továbbá kijelentem, hogy a megadott adataim a valóságnak megfelelnek. Amennyiben adataimban változás történik, vállalom, hogy mindazt a változást követő 15 napon belül bejelentem az Egyesület felé.

 

SDR - SC SE

SDR - SURFCAMPING SPORTEGYESÜLET

mobil: +36 70 62 304 62

sdrscse@gmail.com

www.surfcamping.hu

Székhely: 2475 Kápolnásnyék, Szent László u.27.

Telephely: 2483 Gárdony, Harcsa utca 2. -  SURFCAMPING

Levelezési cím: 2483 Gárdony, Pisztráng utca 10.

Adószám: 19318738-1-07

Bankszámlaszám: OTP 11705008-22549819