SURFCAMPING

Velencei-tó szabadidős programok

Ha szereted az aktív programokat, akkor pattanj nyeregbe és tekerd körbe a Velencei-tavat! Ami külön jó hír, hogy a tó körül végig kijelölt úton bringázhatsz! Kényelmes tempóban akár négy óra alatt körbe tudsz érni, és még egy frissítő vagy épp egy fagyi is belefér! Ráadásul nem kell hozzá különösebb edzettség sem, hiszen végig sík terepen lehet tekerni.

 

Szerelem első látásra… A Stand Up Paddle (röviden SUP) nevű vízi sport a legújabb őrület, amit kipróbálhatsz a Velencei-tónál. Garantáltan átmozgatja minden izmodat, és nem mellesleg kiváló rekreációs sport is. Tudsz lazán, a part mellett bámészkodva evezgetni vagy mindent bele adva nádast megkerülni. Tökéletes választás bármely másik sportág kiegészítéseként, de önállóan is.

Vízisport- bázisunkon is van lehetőség SUP, Kite illetve windsurf-bérlésre, előre egyeztetett időpontban oktatást is vállalunk!

 

A Velencei-tó változatos vizitúra helyszínt kínál, köszönhetően a nagy és nyílt vízfelületeknek, a rengeteg nádasnak, szigeteknek, rejtekutaknak, valamint a belső, elzárt tórészeknek. Ezt a hétköznapi látogatók, strandolók elől rejtett világot fedezhetjük fel egy sétahajózás, vagy egy izgalmas vezetett kenutúra alkalmával!